Aksjon for Norsk Eierskap tar kampen langs kysten

Aksjon for Norsk Eierskap med MS Gamle Havstein planlegger spennende arrangementer under Arendalsuka. Det blir aktiviteter som involverer bredt; både med politikere, næringslivsledere, forskere, samfunnsdebattanter og andre besøkende.
Gamle-Havstein

Aksjonsbåten Gamle Havstein skal brukes i kampen for norsk lokalt eierskap. Vi mener at det er viktig for Norge å ha norske eiere som er til stede med engasjement for medarbeidere og lokalmiljø. Det gir mer verdiskaping for fremtiden, mer velferd og bedre arbeidsmiljø.

Båten starter sin politiske aksjonsseilas i Arendal for å løfte fram betydningen av lokalt norsk eierskap og utfordringene med skatt på arbeidende kapital. Det skal skje gjennom kunnskapsdeling, dialoger og inkluderende og artige arrangementer.

MS Gamle Havstein har stått til tjeneste for samfunnet siden den ble bygget ved Skaalurens Skibsbyggeri i Rosendal i Hardanger 1959. Som Aksjonsbåten Gamle Havstein skal skuta nå bringe Aksjon for Norsk Eierskap til havner langs norskekysten og være en møteplass for samtaler om verdiskaping og politikk.

Del gjerne saken i sosiale medier

LinkedIn
Facebook