Bedre kunnskap gir bedre beslutninger

paperfly-background-2

Skatt på arbeidende kapital truer arbeidsplasser og står i veien for vekst og innovasjon i norskeide bedrifter. Gjennom aksjonen for Norsk Eierskap skal vi bygge kunnskap og argumentasjon blant medlemmer, støttespillere, politikere og andre interessenter. Først inn mot lokalvalget til høsten og videre frem til stortingsvalget i september 2025.

Vi er godt i gang med å spre budskapet, og gjennom nyhetsbrevet ønsker vi å formidle nyheter og faktainformasjon fra aksjonen. Vi ønsker å dele historier og eksempler som viser konsekvenser av skatt på arbeidende kapital. Vi er også i gang med å produsere filmer og nyhetssaker til en nasjonal kampanje.

I nyhetsbrevet vil vi også dele engasjementet som er fanget opp av media, og som finnes ute i bedrifter og organisasjoner rundt om i Norge.

Vi tror at bedre kunnskap gir bedre beslutninger. Vi tror også at flere medlemmer – og stemmer – vil bidra til at vi blir hørt.

Nyhetsbrevet skal bidra til å:

  • Nå ut til flere mulige medlemmer
  • Styrke budskapet til aksjonen
  • Rekruttere flere stemmer som står bak budskapet
  • Formidle bedrifters og enkeltpersoners engasjement
  • Formidle faktainformasjon – og bygge kunnskap

 

Tips dine venner!
Tips gjerne venner og kontakter i ditt nettverk om at det er mulig å melde seg på nyhetsbrevet til Aksjon for norsk eierskap. De kan registrere seg som mottaker ved å klikke på lenken under.

Meld deg på nyhetsbrev

Del gjerne saken i sosiale medier

LinkedIn
Facebook