Velkommen til Eierskapsseminaret 18. april 18:00 ved Pir Cowork i Ålesund

Hva har vi fått til, og hva skal vi gjøre fremover for å fjerne formuesskatten på arbeidende kapital? Det får du vite på Eierskapsseminaret i Ålesund 18. april.
Eierskapseminaret-header

Bli med i kampen mot formueskatt på arbeidende kapital. Hør om hva Aksjon for Norsk Eierskap har gjort på ett år, hva som har skjedd i politikken og hva vi kan forvente oss framover. Hør de beste argumentene for å fjerne skatten. Og ikke minst, hva du kan gjøre for at vi skal komme i mål.

Knut Flakk og Roger Hofseth åpner neste kapittel i kampen mot formuesskatt på arbeidende kapital. Det er nå det gjelder om vi skal bli kvitt formuesskatt på arbeidende kapital fra 2025.

Ingvild Vartdal og Runar Nordby Johnsen fra Adviso presenterer fakta knyttet til formuesskatten.

Administrerende direktør Odin Johannessen fra Næringslivets Sikkerhetsråd skal snakke om eierskap, sikkerhet og beredskap.

Det blir samtale mellom stortingspolitikere med blant andre Møre og Romsdals Helge Orten (H), KrFs nestleder Dag-Inge Ulstein og Geir Inge Lien (Sp).

Eierskapsseminaret arrangeres ved Pir Cowork i Ålesund den 18. april fra klokken 18:00 til 19:30, og er åpent for alle interesserte. Etter seminaret inviteres alle til å bli med videre for god mat og sosialt samvær utover kvelden.

Det er mulig å delta digital for de som ikke har anledning til å delta fysisk.

Påmelding her

Informasjon og kunnskap nytter
Aksjon for Norsk Eierskap har bidratt til å sette formuesskatt på arbeidende kapital på dagsordenen. Vi ser en helt annen debatt nå, enn da aksjonen startet. Mange tar nå til orde om de negative sidene ved formuesskatten for norskeide bedrifter. Forståelsen i samfunnet vokser.

Partiene på borgerlig side har blitt tydeligere og mer uttalt i sin motstand mot skatten. Også Senterpartiet og MDG våkner. Vi registrerte til og med at Arbeiderpartiet ikke satte opp formueskatten slik SV ønsket, men reduserte den marginalt. Nå må vi utnytte farten og fortsette å fortelle folk og politikere hvorfor formueskatt på arbeidende kapital må bort. Det er særlig fem grunner til å fjerne den:

Skatten er urettferdig
Å fjerne formueskatt på arbeidende kapital vil sikre likebehandling av norske og utenlandske eiere.

Vi må sikre innovasjon og gründerskap
Vi får ikke grønt skifte med røde tall. Risikovilje og investeringsevne hindres av mangel på kapital i bedriftene.

Lokalt eierskap og arbeidsplasser må styrkes
Lokale eiere tar ansvar for lokalsamfunn og arbeidsmiljø og skaper ringvirkninger lokalt.

Nasjonal sikkerhet og beredskap er avhengig av næringslivet
I et stadig mer komplisert trusselbilde er et privat, lojalt norskeid næringsliv en viktig del av vår beredskap.

Kapital- og hjerneflukt fra Norge må stanse
Uten endring har vi dessverre bare sett begynnelsen på strømmen av verdiskapere som flytter fra Norge. Den strømmen må stanses. Norge trenger mennesker som satser lokalt, og er til stede og bygger næringsliv og samfunn.

Påmelding her

Del gjerne saken i sosiale medier

LinkedIn
Facebook