Aksjonskoordinator er på plass

Styret i Aksjonen for Norsk Eierskap har gleden av å meddele at vi har fått tilknyttet aksjonen Espen Remme som aksjonskoordinator. Espen har siste fire årene vært regiondirektør i NHO Møre og Romsdal, og kjenner både NHO, Møre og Romsdal og de andre regionene i Norge på en god måte.
espen-remme-6

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Espen med sin tunge erfaring fra bedriftsutvikling, eierskap og næringspolitisk arbeid – det vil bidra til økt aktivitet og synlighet, sier styreleder i aksjonen Roger Hofseth.

Med arbeidserfaring fra både offentlig og privat sektor og kjennskap til næringspolitisk arbeid vil Remme bidra aktivt til å skaffe aksjonen gode muligheter for aktivt påvirkning i tiden fremover.

De viktigste satsingene fremover blir å bidra til å øke kunnskaps- og faktagrunnlaget knyttet til de negative effektene av skatt på arbeidende kapital, sørge for effektive kommunikasjonsprosesser og aktiv dialog med politikere på alle nivå som er opptatt av god næringspolitikk, arrangere gode møteplasser rundt om i Norge, og å holde dialogen med medlemmer og støttespillere til aksjonen.

Remme trekker frem at norske private eiere er en av de viktigste bærebjelken i det norske samfunnet.

– Norsk privat eierskap har bygget landet vårt slik vi kjenner det i dag. Disse eierne tror på sitt lokalsamfunn, og har et skjebnefellesskap med samfunnet de er en del av. Derfor må vi sørge for at rammevilkårene legges til rette for at de kan satse, investere og utvikle fremtidens bedrifter og arbeidsplasser rundt om i lokalsamfunnene i Norge. Det er ingen som sikrer verdiskapning og sysselsetting i lokalsamfunnene i Norge bedre enn norske private eiere, avslutter Espen Remme.

Se mer om Espen Remme på LinkedIn

Del gjerne saken i sosiale medier

LinkedIn
Facebook