Prioritert arbeid i aksjonen inn i 2024

De politiske partiene setter i disse dager ned sine programkomiteer og starter arbeidet med innholdet i partiprogrammene mot Stortingsvalget i september 2025. Dette er en god anledning til å snakke med de som mener at skatt på arbeidende kapital er nødvendig.
IMG_1247-edit-web

På Stortinget: Styremedlemmene Lene Trude Solheim og Roger Hofseth, følger debatten på Stortinget sammen med aksjonskoordinator Espen Remme.

 

Det er svært viktig for aksjonen at vi klarer å aktivere bedriftseiere og næringslivsledere rundt omkring i landet slik at de påvirker sine lokale, regionale og stortingspolitikere.

Det blir derfor en prioritert oppgave å videreføre møter som vi nå har hatt i Ålesund og Stavanger, videre til Bergen, Fredrikstad, Oslo, Trondheim, Bodø også videre slik at vi får mobilisert både næringsliv og politikere i alle landsdeler av Norge.

Våre politikere må forstå de skadelige konsekvensene av skatt på arbeidende kapital for verdiskaping, sysselsetting, innovasjon og utvikling av bedrifter og lokalsamfunn. Da vil også skatte og avgiftspolitikken måtte endres til som et minimum å likebehandle norske private eiere med utenlandske og statlige eiere.

Vi får også tilbakemelding på at vi ikke bare må ha dialog med «menigheten» som er enig med aksjonen – vi må også diskutere og utfordre de som er av en annen oppfatning. På den måten kan en både opplyse og forsøke å endre meningene til de som mener at skatt på arbeidende kapital er nødvendig. Vi gleder oss til et aktivt og spennende 2024 rundt om i Norge!

Del gjerne saken i sosiale medier

LinkedIn
Facebook